Glas in lood

Glas-in-lood repareren en restaureren is niet eenvoudig en er zijn maar weinig vakmensen aan wie je dat met een gerust hart overlaat. Wij zijn daarom blij met onze ervaren glas-in-loodspecialist. In ons atelier restaureert en ontwerpt hij voor vele woningen en boerderijen de glas-in-loodramen, soms zelfs voor een kerk.

Ontwerpen
Als het gaat om nieuwe ramen, bedenkt hij in overleg met u het motief en kiezen jullie samen de kleuren die bij u, bij de omgeving en bij het huis passen. Sommige mensen zijn zo creatief dat ze de ramen zelf ontwerpen, eventueel met wat aanwijzingen van ons. Dat kan ook!

Plaatsen
Wij maken niet alleen de ruit, maar plaatsen het glas-in-loodraam ook voor u in het kozijn. Gaat er onverhoopt wat mis met het raam, dan zijn wij verantwoordelijk.

Glas-in-lood in isolatieglas
Wist u dat wij ook glas-in-lood in comfortabel isolatieglas maken? Dat doen we als volgt: we plaatsen het glas-in-lood vakkundig tussen de twee isolerende ramen. Het geheel zetten we in het kozijn vast. Uw glas-in-lood blijft dus behouden, terwijl u tegelijkertijd geniet van het comfort van isolatieglas.

Glas-in-lood geeft een woning, boerderij of kerk de authentieke en historische waarde waar we zuinig op moeten zijn.

Vraag nu een offerte aan!